reklama 11C

Stružinský dojel v GP na CSIOCh Hagen devátý

Dětský reprezentant František Stružinský si připsal úspěch v rámci Grand Prix na CSIOCh Hagen. V sobotu 20. června postoupil na závodech Future Champions s koněm Lucky Lifestyle do rozeskakování, kde po opětovné nule skončil devátý...
20.06.2015 20:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

František Stružinský a Lucky Lifestyle. Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Ze čtyř českých jezdců na startu sobotní Grand Prix se nejlépe vedlo Františku Stružinskému. Ten jako jediný člen české ekipy dokončil parkur 125 centimetrů vysoký bezchybně a postoupilkoněm Lucky Lifestyle do rozeskakování. Tam česká dvojice dokončila opět bez shození a čas je zařadil na výborné deváté místo. V soutěži se představilo více jak 70 nadějných jezdcůkategorii děti a bezchybně jich základní parkuru zajelo dvacet. Nikdo nakonec nestačil na italského reprezentanta Lorenza Barbadorakoněm Cardinale di Villagana.

Pěkný výsledek předvedl i Daniel Pospěch a Elise S, kteří si na konto připsali pouze jedno shození. To jim stačilo na 37. místo. Bohužel méně úspěšné byly zbylé dvě české reprezentantky. Tereza Markusková dokončilaCalivadem za 30 trestných bodů a Tereza VysoudilováIsarem 16 soutěž nedokončila.

Zatímco děti měly svou Grand Prix na programu jižsobotu, mladí jezdci, kde Česká republika zastoupení díky Anně Kellnerové, budou bojovat ve Velké ceněneděli. Během soboty se soutěže pro tuto věkovou kategorii nekonaly. Anna Kellnerová se však představila během pátečního dne, kdy lepší výkon předvedla s Carpe Diem Af Pan, když dokončili s 5 trestnými body.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE. Grand Prix pro mladé jezdcevýškou překážek 145 centimetrů začínáneděli od 15:15 hodin. Naladit si online přenos můžete TADY.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE