reklama 11D

V Drebkau si nejlépe vede Gössl a Hrouda

V německém Drebaku se na závodech spřežení při Světovém poháru CAI3* účastní také české dvojice. Během čtvrtka a pátku 16. – 17. června se odjely drezury. Dobře si vede Martin Gössl v dvojspřeží a Josef Hrouda ve čtyřspřeží…
17.06.2016 22:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

nejtěžší kategorii čtyřspřeží se na startu sešly také tři české dvojice. Z nich se nejvíce dařilo Josefu Hroudovi, kterývýsledkem 61,23 bodů figuruje na 13. pozici. Radek Nesvačil si připsal zhruba o jeden bod více (62,77)a je nyní patnáctý. O dvě příčky níže je pak Jiří Nesvačil (64,42). V této kategorii se sešla velká konkurence, přičemž přední místa si zatím dělí jezdci Německa a USA.

Martin Gössl si drží po první disciplíně nejlepší české umístění, a to když je v kategorii dvojspřeží po drezuře na dvanácté pozici. Na konto si tento český reprezentant připsal 58,99 trestných bodů. Rozdíly na místech před ním jsou však minimální.

jednospřeží se představuje pouze jedna česká jezdkyně, a to Markéta Jelínková. Ta se s 70,41 trestnými body řadí do druhé poloviny výsledkové listiny po první disciplíně.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE