reklama 11C

Při CAI v Topolčiankách se dařilo Nesvačilům

Ve dnech 3. – 5. června se v areálu Národního hřebčína v Topolčiankách na Slovensku konaly mezinárodní závody spřežení CAI3*. Kategorie jednospřeží a dvojspřeží se jely jako tradiční Dunajsko-alpský pohár. Více informací se dočtete v článku…
05.06.2016 21:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V Topolčiankách se během prvního červnového víkendu konaly mezinárodní vozatajské závody CAI. Česká republika na nich měla zastoupení ve všech třech kategoriích. Nejlepšího výsledku v jednospřeží dosáhla Markéta Jelínková, která dojela třináctá. Hned za se zařadili Libor Kurka a Jaroslav Petřek. Na 24. místě dojel Ladislav Jirgala. Vítězem se stal švýcarský jezdec Michael Barbey, druhý dojel jeho krajan Leonhard Risch a třetí místo obsadil Imre Kovacs z Rumunska.

V soutěži párů závodil v českých barvách Jaroslav Pavel, který dojel šestnáctý. Kategorii vyhrál Sebastian Warneck z Německa. Druhé místo patřilo Beat Schenk (SUI) a výborným třetím místem se prezentoval Slovák Miroslav Matuška.

Čeští vozatajové excelovali v soutěži čtyřspřeží, když na třetím místě dojel Jiří Nesvačil, čtvrtý dokončil Jiří Nesvačil junior a pátý jeho bratr Radek Nesvačil. Vítězem královské disciplíny se stal Maďar Jozsef Dobrovitz.


Výsledky z CAI Topolčinaky najdete TADY
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE