reklama 11D

V Děpoltovicích se konaly závody Stylšampionátu

Západočeské Děpoltovice hostily v neděli 15. května jedno z kol seriálu Stylšampionát a to jak pro jezdce na pony, tak pro jezdce na velkých koních. O den dříve se tam navíc skákalo až do stupně ST**. Komu se nejvíce dařilo, se dočtete v článku.
18.05.2016 13:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

V neděli 15. května se v Děpoltovicích konalo další kolo Stylšampionátu a na programu byly soutěže pro pony i velké koně. Nejlepší hodnocení na úrovni pony ZP v hodnotě 8,500 dostala Karolína Poláková s koněm Jasper. Stejná jezdkyně pak byla nejstylovější také v ZLP s koněm Bim 1, když dostala známku 8,900. V LP byl nejlépe hodnocen domácí jezdec Pegasu Depoltovice Daniel Pospěch, který v sedle Stasieka dostal vysoké hodnocení 9,100.
 
Stejný jezdec pak dokázal vyhrát také stylové ZL na velkých koních, s Fornikou Jankou si dojel pro známku 8,800. V úrovni Z zvítězila Tereza Michálková na La Frei a v ZM to byla dvojice Michala Modrová a Čarmin
 
O den dříve se v Děpoltovicích také konaly klasické parkurové závody, jejichž vrcholem byla soutěž stupně ST**. Ta se jela na čas, a nejlepší výkon předvedl Vladimír Janča se Sacipontem JV. Zajel čistou jízdu a svým soupeřům odskočil o třináct sekund.
 
Výsledky z Děpoltovic najdete v záznamu závodů – viz. odkazy níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE