reklama 11A

Úvodní KMK v Hradištku u Sadské zná své vítěze

ikonka

Ve středu 23. května se brány areálu v Hradištku u Sadské otevřely letošnímu prvnímu mítinku Kritéria mladých koní 2018. Zachován byl tradiční formát, tedy šestice soutěží rozdělených pro klisny a valachy spolu s hřebci ve věku čtyř až šesti let…
23.05.2018 18:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mezi čtyřletými klisnami předvedla nejlepší výkon Gia Acorada v sedle Kateřiny Hanušové, která získala hodnocení 23,200. Mezi valachy a hřebci stejné věkové kategorie se nejvíce dařilo Capibarovi, který spolu s Jakubem Štěrbou byli ohodnoceni na 25,800.

S výsledkem 26,000 si pro vítězství dojela pětiletá klisna Fifti-Fifti – U v sedle s Matějem Kotalíkem. Následující soutěž mezi valachy a hřebci ovládl rovněž svěřenec Jakuba Štěrby, a to Heartvit ZH. I tato dvojice dojela za 26,000.

Vítězství za 26,200 v nejstarší hodnocené kategorii klisen patřilo Juliett, kterou předváděla Anna Helebrantová. Tento mítink uzavřela soutěž šestiletých valachů a hřebců, kde nenašel přemožitele Darcossini s Barborou Vojkovou, když protnuli cílovou pásku s hodnocením 25,800.

Již zítra zahájí v Hradištku u Sadské další kolo Českého skokového poháru. Zlatým hřebem tohoto mítinku bude nedělní Velká cena Prahy, která se pojede na překážkách vysokých 145 cm, tedy stupně T*.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE