reklama 11D

Úspěšný čtvrtek v Polsku pro Sáru Vingrálkovou

Česká juniorská jezdkyně Sára Vingrálková se vydala s trojicí koní na mezinárodní skokové závody do polského Ciekocinko. Během čtvrtečního dne 25. května se jí podařilo s dvojicí koní promluvit do elitní desítky, s Dollar Lookem skončila třetí…
25.05.2017 20:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Závody v Ciekocinku se konají v rámci Baltica Tour a vypsány jsou i uzavřené túry pro mladší jezdce. Právě mezi juniory si dojela Sára Vingrálková pro šestou příčku, a to za výkon s koněm Chieano. Tato česká dvojice si poradila s přichystaným parkurem bezchybně a o pořadí pak rozhodoval čas. Jednalo se o soutěž 130 centimetrů vysokou a na startu se sešlo téměř padesát juniorů.

Podruhé dobrý výkon podala jezdkyně s koněm Dollar Look, s nímž byla nahlášena do soutěže Silver Tour v rámci CSI1*. I tento parkur byl 130 centimetrů vysoký, tentokrát se však jednalo o dvoufázové skákání. V kvalitní konkurenci mezi dospělými jezdci si česká juniorka nakonec připsala pěkné třetí místo. Nikdo ze startujících přitom nestačil na úspěšného polského jezdce Jaroslawa Skrzyczynského.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE