reklama 11C

Ušlechtilost arabských koní aneb Prague Intercup

Ve dnech 3. a 4. září se v Praze na Císařském ostrově konala tradiční mezinárodní výstava arabských koní Prague Intercup. EquiTV u toho, jako každý rok, nemohla chybět, a tak se můžete pokochat pohledem na tyto ušlechtilé koně ve videoreportáži.
15.09.2016 10:08  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

VIDEOREPORTÁŽ Z PRAGUE INTERCUPU 2016 JE ZDE

Během prvního zářijového víkendu se v hale na pražském Císařském ostrově konala již tradiční mezinárodní výstava plnokrevných arabských koní Prague Intercup, na kterou si našlo cestu více než padesát účastníků z České republiky i zahraničí.
 
V rámci akce se koná národní přehlídka, která zažila letos už 15. ročník. Tříčlenná zahraniční komise jako šampionku v kategorii mladých klisen ocenila Umeiyrah, která dostala také speciální cenu za nejlepšího koně českého chovu.
 
Mezi mladými hřebci tohoto krásného ušlechtilého plemene se stal „Zlatým šampionem“ kůň jménem KA Barbelo Arminius. A v kategorii starších klisen se komisi nejvíce líbila Giga
 
Soutěž starších hřebců ovládli koně jedné majitelky, a to Miloslavy Khamisové, kteří se umístili na všech třech medailových pozicích. Nejvyšší hodnocení měl DHS Tahrir.
Samotný Prague Intercup nabídl rovněž čtyři kategorie, které posuzovala tentokrát čtyřčlenná komise, opět složená pouze ze zahraničních hostů.
 
Vyhlášena byla juniorská šampionka, kterou se stala klisna jordánského majitele Amasi NK
 
Nejvyšší hodnocení jako juniorský šampion mezi hřebci získal Raoud Albidayer ze Spojených arabských emirátů
 
Obě seniorské kategorie ovládli koně ze Saudské Arábie ze stáje Al Khalediah Stable . Šampionkou mezi klisnami se stala Layan Al Khalediah a mezi hřebci El Palacio.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE