reklama 11C

Týmové zlato na MS v reiningu vybojovala Belgie

Mistrovství světa ve reiningu,které se koná ve dnech 11. – 13. srpna v Givrins ve Švýcarsku, má za sebou soutěž družstev. Tituly mistrů světa a zlaté medaile vybojovali jezdci Belgie, druzí byli Němci a třetí místo obsadili Rakušané.
12.08.2016 15:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na MS v reiningu zvítězil tým Belgie, druzí byli Němci, třetí Rakušané. Foto: FEI / Andrea Bonaga

Pouze jeden a půl bodu rozdílu stačilo Belgičanům k tomu, aby ukořistili zlaté medaile z mistrovství světa v reiningu v hodnocení družstev. Nejlepší výsledek nejen z belgického celku, ale napříč celým startovním polem, udělal Bernard Fonck, který s Smart N Sparkin dostal hodnocení 222 bodů. Vysoké skóre 220 měla také Cira Baeck.
 
Celkově získal belgický tým ve složení Bernard Fonck, Cira Baeck, Ann Fonck a Piet Mestdagh 661,5 bodů. Druzí Němci si vyjeli 660 bodů. V jejich týmu zářil Grischa Ludwig (Gwhiz In Smart), který dostal 221 bodů a jen o půl bodu méně dovezl Dominik Reminder na Gr Hug A Jewel. 
 
Třetí místo brali Rakušané, kteří měli konečné skóre 653,5 bodu, s tím, že nejvíce se dařilo dvojici Martin Muehlstaetter a Gotta Gold Chain (221 bodů).
 
Na dalších místech se umístila Itálie, za USA, Francie, Švýcarsko, Velká Británie a Švédsko. Lukáš Brůček dosáhl výborného umístění v jednotlivcíchkdyž s Lil Smokin Gun dojel v kvalifikaci devátý se skóre 212,5.
 
Soutěž jednotlivců bude vrcholit v sobotu 13. srpna
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE