reklama 11B

ČJF podá trestní oznámení na ex-manažera reiningu

Jak informoval Výkonný výbor České jezdecké federace prostřednictvím zápisu ze zasedání 9. května 2016, ČJF podá trestní oznámení (podvod, zpronevěra) na bývalého manažera komise reiningu ČJF Ivana Černocha...
30.05.2016 17:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz
 
Trestní oznámení se týká vyfakturovaných nákladů za reiningové semináře, které se však ve skutečnosti nekonaly. O této záležitosti jsme vás informovali již koncem října 2015, kdy byl zveřejněn zápis z jednání Kontrolní a revizní komise ze dne 21. září 2015. 
 
Kontrolní a revizní komise se tehdy na základě podnětu komise reiningu zabývala podezřením z neoprávněné fakturace panem Ivanem Černochem. Fakturace se týkala školení konaných v 1.Q roku 2015.
 
Pan Ivan Černoch prostřednictvím telefonického rozhovoru vedeného s panem Markem Holubem potvrdil, že se školení nekonala a požádal o možnost uhradit vzniklou škodu prostřednictvím splátkového kalendáře. Kontrolní a revizní komise tak za prokázané, že školení fakturovaná Ivanem Černochem nikdy neproběhla a fakturace byly neoprávněné. Vzhledem k tomu vznikla ČJF v roce 2015 škoda ve výši 166.664 . KRK již tehdy doporučila Výkonnému výboru ČJF, aby se domáhal vrácení této částky.
 

Zápisy ze zasedání orgánů ČJF najdete TADY

 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE