reklama 11B

Tradiční Future Champions v Hagenu

Hagen hostí tradiční a velmi kvalitní mítink pro děti, juniory a mladé jezdce Future Champions, a to jak ve skocích, ta drezuře. Ve dnech 7. – 12. června se tak konají soutěže CSIO i CDIO pro mladší věkové kategorie, tentokrát však bez české účasti…
09.06.2016 09:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Hagenu se při CSIO sejde nejvíce juniorských jezdců, kterých by se mělo představit 88. Chybět nebudou reprezentantiRakouska, Belgie, Německa, Dánska, Francie a dalších zemí. Celkem jsou nahlášeni zástupci z 16 zemí. Nechybí ani úřadující mistryně Evropy mezi juniory Camillie Conde Ferreira z Francie. Druhou nejpočetnější kategorií ve skocích jsou děti.  Dále se závodů zúčastní necelá šedesátka mladých jezdců a podobný počet jezdců na pony.

V drezurních soutěžích se bude ve stejných věkových kategoriích bojovat při CDI i CDIO. Ani v tomto případě nemá Česká republika v letošním roce žádného zástupce, nadcházející týden by se však měla představit při CDI1* Barbora Dvorníková s Why Not.

Závody začaly již zahajovacími a národními soutěžemi během pondělního dne. Hlavní drezurní soutěže, kterými jsou volné jízdy, se uskuteční v neděli, skokové soutěže budou mít vrchol o den dříve.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE