reklama 11B

Tituly dostihových šampionů pro Ráju a Kratochvíla

V sobotu 5. listopadu se uzavřela dostihová sezona na závodišti ve východočeských Kolesách. Vedle rámcových dostihů se mezi jezdci rozhodovalo o držitelích titulů šampionů na rovinách a překážkách. Nakonec se radovali Jan Rája a Jan Kratochvíl.
07.11.2016 12:39  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: Dostihy.cz

Celkem devět dostihů nabídl program posledního dostihového dne v sobotu 5. listopadu v Kolesách. Kromě vítězství v dostizích samotný se ale rozhodovalo také o celkovém bodování šampionátů rovinových a překážkových jezdců za rok 2016.
 
O titul rovinového šampiona se přetahovali Jan Rája a Bauyržan Murzabajev. Na vítězství v některém z dostihů nedosáhl v Kolesách ani jeden, ale Jan Rája si vždy hlídal svého soupeře, a nakonec se z titulu radoval po jedenácti letech on. „Hlídali jsme si dnes jeden druhého, když jsem byl vepředu, tak Bauyržan byl těsně za mnou a naopak. Už jsem ani nevěřil, že by se na stará kolena mohl stát šampiónem. Letos jsem měl jednu z nejlepších sezón a musím poděkovat hlavně své domovské stáji, která letos měla výtečnou sezónu,“ uvedl Jan Rája.
 
Jedno vítězství si v Kolesách v překážkových dostizích připsal Jan Kratochvíl, čímž se mu podařilo porazit v hodnocení šampionátu do doby vedoucího Jaroslava Myšku
 

Výsledky z Koles najdete ZDE




Štítky: dostihyturf
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE