reklama 11B

Svobodová bojovala v dětském finále ME v Šamoríně

V rámci mistrovství Evropy ve skocích pro děti, juniory a mladé jezdce se v sobotu 12. srpna uskutečnilo finále pro děti, kde jsme měli také jednu českou naději. Tereza Svobodová sice mezi nejlepší nepromluvila, předvedla však výborné výkony…
12.08.2017 20:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Tomáš Holcbecher

Tereza Svobodová se s koněm Britania probojovala po velmi dobrých výkonech také do finále, kam postoupila pouze elitní třicítka. Do té doby měla na kontě pouhé 4 trestné body, které navíc inkasovala hned při první jízdě. Další dva parkury pak zajela bezchybně.

V náročném finále dokončila první kolo s 12 trestnými body. Při druhé finálové jízdě zajela lépe a připsala si pouze 5 trestných bodů. Součet 21 trestných bodů ze všech kol jezdkyni nakonec stačil na 28. místo ve výsledkové listině. O vítězství se rozeskakovalo sedm bezchybných. V napínavém boji získal zlato Ital Lorenzo Correddu s koněm Touche D´Arrogance.

Pro děti a mladé jezdce byla připravena během sobotního dne také poslední šance, kde se mohli představit všichni jezdci nepostupující do finále. Mezi dětmi nastoupila Mariana Michlíčková a Tereza Jakubcová. Obě si s parkurem poradily velmi dobře a na konto si připsaly pouze jeden bod za čas. Ten je nicméně vyřadil z boje v rozeskakování.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE