reklama 11B

Dětský tým na ME v Šamoríně skončil desátý

Český dětský tým ve složení Tereza Jakubcová, Tereza Svobodová, Jana Táboříková a Mariana Michlíčková si po velmi dobrém výkonu zajistil ve čtvrtek 10. srpna na ME v Šamoríně postup do druhého kola, kde nakonec skončil na desáté pozici…
10.08.2017 20:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto Tomáš Holcbecher

Z téměř dvaceti týmů se podařilo českému celku po dobrých výkonech postoupit v týmové soutěži i do druhého kola, kam se probojovala TOP desítka. Předvedli totiž devátý nejlepší výkon, když měli na kontě po dvou částech soutěže celkem deset trestných bodů (6 + 4).

Velmi dobře si s druhým kolem ve čtvrtek poradila především Tereza Svobodová. S koněm Britania dokončila totiž bezchybně. Jedno shození si pak připsala Mariana Michlíčková s Dorettem i Tereza Jakubcová s Acobatou T. Nakonec se škrtal výsledek Jany Táboříkové s Clintasem, kteří si připsali osm trestných bodů.

Český tým tak dokončil tuto soutěž nakonec s osmnácti trestnými body na kontě. Stačilo to na desátou příčku ve výsledkové listině.

Z vítězství se radovalo po rozeskakování družstvo Velké Británie. Členi týmu dokončili bezchybně všechny části soutěže včetně rozeskakování. Stříbro si zasloužila Belgie. Právě Belgičani bojovali s Brity v rozeskakování o zlato. Třetí místo si nakonec v této týmové soutěži zajistili Poláci. Ti se rozeskakovali o bronzovou medaili s Dány.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }