reklama 11B

Světový pohár v drezuře po Stuttgartu pro Kittla

ikonka

Švédský reprezentant Patrik Kittel je stále ve vedení letošního ročníku Světového poháru v drezuře pro západoevropskou ligu. Přestože při posledním v německém Stuttgartu dne 18. listopadu nebodoval, má aktuálně slušný náskok na své soupeře…
19.11.2017 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Patrik Kittel letos zatím získal body na třech místech. Vedle zimní série závodů, které probíhají od konce října, si přijel pro body i do Brna v rámci červnových závodů. Tam tehdy bral plný zisk 20 bodů. Vzhledem k tomu, že se mu vedlo i na dalších dvou závodech, kde získal po 17 bodech, je aktuálně na čele. Jednalo se o kvalifikační kolo v Herningu a Lyonu. Na kontě má celkem 54 bodů.

Aktuálně druhé místo patří Švýcarce Marcele Krinke Susmelj, která naopak nevynechala stuttgartské kolo. To se jí však zřejmě nevyvedlo zcela dle představ a na konto si připsala pouze šest bodů. Jezdkyně má aktuálně 37 bodů, stejně jako španělská zástupkyně Morgan Barbacon Mestre. Ta si ve Stuttgartu připsala nově 8 bodů.

Jak jsme již zmiňovali dříve, loňská vítězka této série Isabell Werth letos body nemusí sbírat a je automaticky zařazena na startovní listinu finále. Nejvíce bodů (20) si tak ze Stuttgartu odvezla Dorothee Schneider, která se díky tomu dostala na aktuální čtvrté místo. Na třetí pozici přitom ztrácí pouhé dva body.

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE