reklama 11C

Světový pohár v Bordeaux pro Juliena Epaillarda

K radosti domácích se vítězem dalšího kvalifikačního kola skokového Světového poháru Západoevropské ligy stal Francouz. V podvečer v sobotu 4. února se totiž v Bordeaux radoval Julien Epaillard, který sedlal svého koně Quatrin de la Rogue LM …
05.02.2017 10:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Soutěž Světového poháru (160 cm) byla hodnocenarozeskakováním. V Bordeaux se do něho dostalo nebývale mnoho dvojic, a to hned devatenáct. Tento počet sliboval napínavé boje až do úplného konce.  

Suverénně nejlepší čas nakonec předvedl právě pozdější vítěz, francouzský reprezentant Julien Epaillard. V sedle koně Quatrin de la Rogue LM dokončil v čase 35,92 vteřiny a jako jediný se z kompletního startovního pole rozeskakování dostal pod 36 vteřin. O necelé dvě vteřiny pomalejší jízda nakonec stačila k druhé příčce Holanďanovi Leopoldovi van Astenovi, který sedlal koně VDL Groep Zidane N.O.P. Třetí pak skončila německá dvojice Guido Klatte a Qinghai.

Jen šest dvojic dokončilo i rozeskakování bezchybně. Hned tři jezdci dokončili v lepším čase než druhý umístěný, o elitní pětici je však připravila právě jedna chyba. Jednalo se o Ludgera Beerbauma (Chiara), Eduarda Alvareze Aznara (Rokfeller de Pleville Bois Mar) a Gregory Watheleta (Forlap).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE