reklama 11D

Ahlmann a Lynch úspěšní v nedělním Mechelenu

V rámci skokových soutěží CSI5*-W v belgickém Mechelenu se v neděli 27. prosince uskutečnily dvě hlavní soutěže. Na parkuru 145 centimetrů vysokém nenašel přemožitele Christian Ahlmann a pro auto si v podvečer dojel Denis Lynch...
27.12.2015 22:17  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

První parkur 145 centimetrů vysoký, který se v Mechelenu konal, dokázal nejlépe zajet německý reprezentant Christian Ahlmannkoněm Caribis Z. Společnědalšími 17 jezdci postoupil do rozeskakování, které dokončil bezchybně a nejrychleji. Se ztrátou 35 setin sekundy si pro druhou příčku dojel Harrie Smolders a Emerald před italskou dvojicí Lorenzo de Luca a Balou de Coeur Joye.

podvečer se uskutečnila ještě soutěž Land Rover Masters, kde jezdci bojovali o automobil. O tom, kterýdeseti účastníků získá hlavní cenu, se rozhodlo po čtvrtém rozeskakování. Z něho vítězně vyšel Denis Lynch s koněm Songe de Toscana. Rychlejší čas ale jedno shození odsunulo na druhou příčku Christiana Ahlmanna, tentokrátkoněm Cornado NRW. Do čtvrtého rozeskakování se probojoval ještě nakonec třetí umístěný Jerome Guery reprezentující domácí Belgii.

Kompletní výsledky a startovní listiny na další dny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE