reklama 11C

Světový Pohár CDI v Brně pomalu vrcholí

Závody Světového poháru v drezuře, které v Brně na Panské líše probíhají ve dnech 19. – 21. června, se pomalu chýlí ke konci. Sobotním soutěžím vévodil Matthias Bouten z Německa, který si během závodní dne připsal na konto hned tři prvenství…
20.06.2015 21:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Během sobotního programu, který začal již v 7:30, se odjelo pět drezurních úloh. Německý reprezentant Matthias Bouten nenašel přemožiteleúloze FEI Grand Prix Special s koněm Ehrengold MJ, když získali 71,392 %. Zároveň se jednalo o jediný výsledek nad 70 %. Jediná Češka na startu Ema Jančářová a Diplomat skončili na sedmém místě s 61,549 %.

úloze FEI Grand Prix se opět pouze jednomu jezdci podařilo zajet nad 70 % - Matthias Bouten tentokrát předvedl nejlépe svého koně Sohnlein Brilliant MJ (71,500 %).  Zde měla Česká republika početnější zastoupení, nejlépe se dařilo Fabriziu SigismondimuTrevis Jospo, kteří dosáhli na hodnocení 60,600 % a skončili šestnáctí.

Do třetice ovládl Matthias Bouten soutěž FEI IM I, a to s Fräulein Auguste (71,737 %). K velké radosti jsmetéto soutěži měli českého reprezentantaelitní trojceprávě třetí dokončila Adéla Neumannová a Babylon van Lange Weeren. Za svoji úlohu obdrželi pěkných 67,026 %.

Dále se uskutečnila soutěž pro juniory a jezdce na pony. Nejlepší sobotní juniorský výsledek předvedla italská zástupkyně Alice Campanella a Varisto, (68,553 %), Martina Kučerová a Calet skončili šestí (64,386 %). Mezi pony jezdci se nejlépe prezentovala Nicola Louise Ahorner a Nice Blue Eyes (70,691 %), z české ekipy dosáhla na nejlepší hodnocení Alexandra Hanáčková a Grenadier (63,943 %).

Právě Alexandra Hanáčková a Grenadier otevřou nedělní program. Ten začne v 8:00 soutěží FEI Freestyle Pony. Následovat bude volná sestava juniorů, která začne v 10 hodin. Dále je na programu od 12:15 soutěž FEI IM I Free Style a závodní den bude završenou volnou sestavou FEI Grand Prix. Ta začne ve 14:30 a bohužel bude bez české účasti.

 

Připomínáme, že celou neděli můžete sledovat živě, a to díky online přenosu EquiTV. Odkaz naleznete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete TUDY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }