reklama 11C

Stylšampionát pony 2017 zahájen v Herouticích

Úvodní kolo dalšího ročníku Stylšampionátu pro pony jezdce odstartoval v neděli 5. března ve středočeských Herouticích. Na jezdce byly připraveny celkem 3 parkury, a to na úrovni ZP-LP. Pro nejvyšší bodové hodnocení dne si dojela Kateřina Růžičková…
06.03.2017 10:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Kateřina Růžičková se úspěšně představila na parkuru ZP, v němž sedlala poníka Indigo 6. Za svůj výkon obdržela 8,7 bodů, a to jí zajistilo první příčku. V této otevřené soutěži se velmi dařilo zástupcům Equine-Hoffmeister, neboť získali nejlepších šest příček ve výsledkové listině. Za vítězkou se na druhé pozici se ztrátou jedné desetiny bodu umístila Žaneta Prošková s Dourellem před třetí Magdalenou Heldovou s Light Feet.

Do seriálové soutěže si nejvíce bodů připíše Kateřina Růžičková (8-10 let ZP S+A), Žaneta Prošková (8-13 let ZBP) a ještě jednou Žaneta Prošková, která měla v soutěži dva poníky (11-13 let, ZP S+A).

A právě Žaneta Prošková a Dourello nenašli přemožitele v následující otevřené soutěži, což byl parkuru ZLPB. Od rozhodčích získali 8,4 bodů. Nejblíže se k nim dostal nakonec druhý Viktor Skutecký a Marschall (8,2 bodů). Soutěž ZLP však byla rozdělena do dvou oddělní. Mezi jezdci s poníky S+A si vítězství po zisku 8,6 bodů zasloužila Kateřina Růžičková a Sunny Boy 1. Druhý byl opět Viktor Skutecký, tentokrát s poníkem Charlotte-L.

V uzavřené soutěži Stylšampionátu pony 2017 si pro vítězství v Herouticích dojely Žaneta Prošková (8-13 let ZLPB) a Natálie Veberová (14-16 let ZLPB).

Viktor Skutecký promluvil do pořadí na předních místech i v nejvyšší soutěži závodního dne, což byl parkuru stupně LP. Opět mu však těsně unikla první příčka a s ponym Marschall skončil druhý (8,1 bodů). Nejlepší výkon předvedla mariánovická dvojice Lenka Sikorová a Leon 16. Ta dosáhla na hodnocení 8,3 bodů. Pro první místo v uzavřené soutěži Stylšampionátu si však dojela Natálie Vebrová s poníkem Mino (14-16 let, LPB). 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE