reklama 11D

St. Tropez zažije výborně obsazené závody CSI5*

Na Azurovém pobřeží se ve dnech 1. – 3. června odehrají špičkově obsazené pětihvězdové závody CSI. V roli ředitelky závodů se tradičně představí Athina Onassis, jejíž jméno také celý mítink nese. Kdo bude závodit, se dočtete v příspěvku níže.
30.05.2017 09:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Kent Farrington je jedním z hvězdých účastníků CSI St. Tropez. Foto: FEI / Richard Juilliart

Světová jednička Kent Farrington (USA) je jen jedním z mnoha předních jezdců, kteří míří na jih Francie, aby tam závodili na CSI5* Longines Athina Onassis Horse Show. 
 
Na domácí půdě se představí celá francouzská špička – Kevin Staut, Pénélope Leprevost, Simon Delestre či Patrice Delaveau. Také z dalších zemí zavítají ti nejlepší z nejlepších. Němci Ludger Beerbaum, Christian Ahlmann a Daniel Deusser a prakticky celá belgická áčková reprezentace, kterou budou zastupovat mimo jiné Jerome Guery, Jos Verlooy nebo Niels Bruynseels.
 
Chybět nebudou Britové Ben Maher a John Whitaker a také nizozemští jezdci Maikel van der Vleuten a Harrie Smolders. V italských barvách se představí Alberto Zorzi, Lorenzo de Luca a Piergiorgio Bucci. Z daších jmenujme Pedera Fredricssona (SWE), Maxe Kühnera (AUT), Denise Lynche (IRL) a další. Kompletní přehled jezdců najdete ZDE
 

Web CSI5* St. Tropez navštivte v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE