reklama 11A

V mnichovské GP nejlepším Čechem Ondřej Zvára

Grand Prix Bavorska se v rámci mezinárodních skokových závodů CSI3* v Mnichově konala v neděli 28. května. Do této nejtěžší zkoušky závodů se bylo třeba kvalifikovat, což se povedlo třem českým dvojicím. Nejlépe si s parkurem poradil Ondřej Zvára...
28.05.2017 19:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český reprezentant Ondřej Zvára sedlal v tomto parkuru 160 centimetrů vysokém svého koně Cento Lano. Nakonec skončili s jedním shozením sedmnáctí, což bohužel těsně nestačilo na účast v druhém kole. Tam se totiž probojovala elitní patnáctka a týkalo se to i některých jezdců s jednou chybou.

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková s Calerim II inkasovala celkem 6 trestných bodů. Třetím českým reprezentantem pak byl Kamil Papoušek, který tento náročný parkur překonal s koněm Centisimo celkem s 8 trestnými body.

Ondřeji Zvárovi se však dařilo i ve finálové soutěži v rámci CSI1*. Na parkuru 140 centimetrů vysokém dokončil s koněm Chaccolan bezchybně a nechyběl tak v rozeskakování. Základní kolo dokonce zajeli nejrychleji. Svižné tempo pak dvojice zvolila i v rozeskakování, kde byla schopna časem konkurovat těm nejlepším. Ondřej Zvára s Chaccolanem bohužel dvakrát chyboval a těsně se neudržel v elitní desítce.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE