reklama 11D

Sobotní závěr při CSI v Lyonu pro Brashe

ikonka

Během sobotního dne 3. listopadu vrcholilo závodní dění ve francouzském Lyonu ve skokové části soutěží Equita Masters. Ve dvoukolové soutěži si nakonec pro první příčku dojel britský zástupce Scott Brash, a to se slušným náskokem…
04.11.2018 09:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve dvoukolové soutěži bylo možné vidět celkem 20 startujících, přičemž do druhého kola se dostala přesně polovina z nich. Nejednalo se přitom pouze o bezchybné, druhé kolo bylo otevřelo i některým, kteří jednou chybovali. Postup se nakonec týkal tří nejrychlejších jezdců s jednou chybou.

K pomýšlení na přední příčky však bylo potřeba absolvovat obě kola bez trestných bodů. To se nakonec povedlo třem jezdcům. Mezi nimi pak rozhodoval čas druhého kola.

Tentokrát bylo v soutěži možné vidět neobvykle velké odstupy v časech, neboť mezi první a třetí pozicí byl téměř desetivteřinový rozdíl.

Z vítězství se nakonec radoval Scott Brash a Hello Mr. President, který absolvoval druhé kolo v čase 37,98 vteřiny. Měl tak téměř dvouvteřinový náskok na druhého umístěného, kterým byl Mark McAuley a Miebello. Irská dvojice si zapsala dosažený čas 39,56 vteřiny.

Třetí dvojicí bez trestných bodů byla Janika Sprunger a Ninyon. Švýcarská jezdkyně v tomto případě vsadila na jistotu a dokončila ve výrazně delším čase. Jízda bez trestných bodů ji však zajistila třetí příčku konečného pořadí.

V soutěži nechyboval ani Christian Ahlmann s Coloritem, v obou kolech si však připsal jeden trestný bod a překročený čas. Tento výsledek ho nakonec zařadil na čtvrté místo. Elitní pětku uzavíral nejrychlejší jezdec druhého kola, domácí Olivier Robert. Druhé kolo absolvoval v čase 37,88 vteřiny, s Vangogem du Mas Garnier však jednou chyboval. Tím se připravil o vítězství na domácí půdě.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE