reklama 11D

Češi ovládli stočtyřicítku při CSN Magna Racino

Početná česká ekipa pokračovala v sobotu 1. dubna na závodech v rakouském Ebreichsdorfu. Nejvyšší soutěž dne s výškou překážek 140 cm jednoznačně ovládli jezdci reprezentující Českou republiku. Trojice Čechů se v ní postavila na stupně vítězů…
01.04.2017 23:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zdeněk Žíla a Dominika B. ilustrační foto: Lukáš Klingora

V silné konkurenci 72 koní nenašli přemožitele tři české dvojice. Na bronzovou příčku stačil výsledek Marka Kluse v sedle Al Cambera. Ten tímto výkonem potvrdil formu z minulého dne. Druhé místo obsadil Aleš Opatrný s koněm Apolo. Zlatou příčku ve výsledkové listině vybojoval Zdeněk Žíla, který se v soutěži představil s Dominikou B. Jezdec si poradil s nástrahami parkuru o jednu desetinu sekundy rychleji než druhý umístěný Aleš Opatrný. Čistého výsledku v této soutěži dosáhla i Kateřina De Jagerová s koněm Cinven Cr. Čas tuto dvojici odsunul na pěkné čtrnácté místo.

Dalšího vítězství v sobotu dosáhla Kateřina Kučerová v sedle Timpexe Abranda. Česká dvojice se představila v soutěži s parkurem 125 cm, kde nenašla přemožitele a jednoznačně zvítězila.

Úspěšní byli zástupci České republiky i v soutěži s výškou překážek 130 cm. Skvělý výkon zde předvedl Zdeněk Matýska, který sedlal Bleu Diamond van Herikhave. Jeho výsledek stačil na čtvrté místo. Další dvojicí, která se umístila mezi elitní desítkou, byl Přemysl Adam a Casmo na šesté příčce. Za tuto dvojici se na sedmé místo postavila Sára Vingralková spolu s koněm Chieano.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE