reklama 11B

Marek Klus úspěšný při zahájení CSN Magna Racino

Početná česká ekipa se sjela v pátek 31. března na závody CSN do rakouského areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu. Nejlepších výkonů dosáhl jednoznačně Marek Klus, když zvítězil v soutěži 135 cm, kde zároveň obsadil i druhou příčku…
31.03.2017 20:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do nejvyšší soutěže dne s výškou překážek 135 cm nastoupilo celkem 59 dvojic, z nichž celkem 11 reprezentovalo Českou republiku. Skvělého výsledku zde dosáhl Marek Klus v sedle Crada von Wichenstein, když získal první místo. Jezdec v soutěži sedlal další dva koně. S Al Camberem přidal stříbrnou příčku a sedmé místo výsledkové listiny obsadil v sedle Carisona.

Dalším úspěšným českým reprezentantem byl Zdeněk Žíla. Ten se předvedl během dne hned v několika soutěžích. V soutěži s výškou překážek 125 cm spolu s Loveen Monet vybojoval druhé místo. Na bronzovou příčku v této soutěži stačil výsledek další české dvojice, a to Valentýny Poláchové a Brazil.

V parkuru s výškou překážek 120 cm se dařilo další české jezdkyni. Anna Lani Novak s Tavetou HS zde obsadily skvělé druhé místo. Trojlístek na stupni vítězů uzavřel Martin Vašák a Alcas.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE