reklama 11D

Páteční závěr při ČSP v Opavě pro Marka Kluse

Během druhého závodního dne dalšího kola Českého skokového poháru, v pátek 25. srpna, se v Opavě skákalo nejen v kvalifikacích Amateur Tour a Czech Junior Cup, ale jezdci se představili i v soutěži stupně ST*. Tam se nejlépe předvedl Marek Klus…
25.08.2017 20:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Úspěšný den má za sebou Marek Klus, který dokázal dovést vítězně do cíle svého koně Sabelius. Jednalo se o nejvyšší soutěž pátečního dne, což byl parkuru stupně ST* hodnocený na čas. Dvojice měla v cíli náskok téměř jedné vteřiny.

Druhé místo získal také po velmi dobrém výkonu Jan Zwinger, který sedlal koně Al Grana. Elitní trio pak uzavřel slovenský host Ján Cigán starší. V sedle koně Roka dokončil zhruba se čtyřvteřinovou ztrátou na první příčku.

V soutěži stupně ZL, která se jela jako kvalifikace do Amateur Tour, se nejlépe představila Michaela Špatná a Poison Ivy. Pěkné druhé místo pak obsadila pravidelná účastnice tohoto seriálu Dana Pinkavová s klisnou La Cora 1.

Pro juniory byla v pátek připravena při Czech Junior Cupu stylová soutěž. V prvním oddělení se z vítězství radovala Mariana Michlíčková s koněm Cornets Boy, když získala vysoké hodnocení v podobě 9 bodů. V druhém oddělení pak na první místo dosáhla Tina Laryšová. Ta s koněm Darling 2 obdržela od rozhodčích 8,6 bodů.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE