reklama 11A

Sobotní ST při Memoriálu Jana Papouška pro Poláka

ikonka

O závěr sobotního dne 30. června při Memoriálu Jana Papouška se v Martinicích postarala soutěž ST**. Do rozeskakování se dostaly celkem tři dvojice. Z vítězství se nakonec radoval po bezchybném výkonu Karel Polák v sedle koně Falou…
30.06.2018 19:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Karel Polák si udržel formu z předešlého víkendu, když se stal oblastním mistrem Prahy mezi seniory. Tentokrát si dojel pro vítězství při nejtěžší sobotní soutěži v rámci Memoriálu Jana Papouška. Na parkuru sedlal koně Falou. Jeho čas sice nebyl nejlepší, dokázal však jako jediný dokončit i rozeskakování bez trestných bodů.

O více jak dvě vteřiny lepší čas totiž zapisoval Václav Nágr. S koněm Fleetwood VDL se však nevyhnul jedné chybě, která ho tak zařadila na druhé místo. Třetí bezchybný jezdec v základním kole Josef Pařenica se rozhodl s koněm Evergreen P v rozeskakování nestartovat.

Velice početné startovní pole bylo možné vidět v předešlé soutěži na stupni obtížnosti S**. Z téměř 80 dvojic si nakonec pro vítězství v soutěži na čas dojela Barbora Vojtková s koněm Etcetera. Dva úspěšné starty má za sebou i Nicola Grünthálová. Druhé místo totiž získala s koněm Careful Z a čtvrtý nejlepší výkon podala s Leandrem S.

 

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE