reklama 11A

Tradiční Memoriál Papouška již o víkendu

ikonka

Ve dnech 27. června - 1. července se v Martinicích konají tradiční skokové závody Memoriál Jana Papouška. O vrchol čtyřdenních závodů se postará soutěž na stupni obtížnosti T*, která je vypsána dvoukolová. Odstartovat by měla téměř čtyřicítka jezdců…
25.06.2018 17:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během těchto tradičních skokových závodů je vypsáno celkem 24 soutěží. O závěr se postará Memoriál Jana Papouška s výškou překážek 145 centimetrů.

Pohled na přihlášené jezdce slibuje zajímavou podívanou. Na startu totiž budou i Václav Horký a Asile de Paix P, kterým se na tomto kolbišti dařilo při úvodním kole Českého skokového poháru. S dvojicí koní se představí Jan Štětina, který je nahlášen se Zentem-S a Benitem-S.

Chybět nebude ani úspěšný český reprezentant Aleš Opatrný, který si ve svém plném programu našel čas na tyto závody. Pravidelnými účastníky jsou také Kamil a Jiří Papouškovi, kteří i v tomto roce budou figurovat na startu. Jiří Papoušek si přiveze do hlavní soutěže dva koně, a to Dukata VTH a koně Stakata. Kamil Papoušek bude sedlat koně Agata van Grasshopper.

Na startu bude také několik mladších jezdců, kteří by se měli letos představit na mistrovství Evropy. Jedná se například o Sofii Najmanovou, Václava Nágra či Alexandra Baraldi.

 

Záznam závodů naleznete v odkazu níže. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE