reklama 11B

Sobotní ČSP Opava pro Šulka a Šalkovou

Tina Šálková dokazuje na opavském kole Českého skokového poháru, že závodit přijela se skvělou formou. Po velmi dobrých pátečních výsledcích totiž dosáhla i v sobotu 11. června na další vítězství, a to v soutěži pro jezdce do 25 let s názvem U25…
11.06.2016 18:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Jezdci do 25 let bojovaliuzavřené soutěži na parkuru 135 centimetrů vysokém. Do rozeskakování se dostala dvanáctka bezchybných, kteří se utkali o vítězství. Dobrou formupátečního dne potvrdila Tina Šalková. S koněm Diger si zelapřehledem dojela pro první místo, a to s náskokem více jak tří vteřin. Druhá dokončila Michaela Refková a Grace Federica před Václavem Staňkemkoněm Hearthbreak ZH.

Nejvyšší soutěží sobotního programu byl parkur 140 centimetrů vysoký, který se tradičně považuje za poslední prověrku před Velkou cenou. V soutěži na čas nikdo nestačil na slovenského hosta Igora ŠulkaWavo Aramis. Tuto soutěž dokončilo celkem 8 jezdců bez shození. Čas vítěze pokořil pouze Rudolf Doležal, jedna chyba ho s Larou Croft však zařadila právě na devátou příčku. Do elitní trojice se za vítěze dostal Marek Klus s Al Camberem Eurobit a Zdeněk Žílakoněm Dominka B.

juniorské kvalifikace se nejlépe předvedla Tereza Kalužíková a Avril, když o jednu desetiny vteřiny porazilidruhé fázi Markétu MikovouChilli Rouge.

Výsledky naleznetezáznamu závodů či na webu pořadatele ZDE.  




Štítky: ČSPU25skoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE