reklama 11A

Sobota v Ptýrově nejen s noční Velkou cenou

Ve dnech 17. – 20. srpna probíhá v Ptýrově další kolo Českého skokového poháru. Program čtvrtečního dne vrcholil parkurem do 130 cm, o jehož výsledcích se dočtete níže. Stejně tak najdete informace k hlavnímu dni závodů.
19.08.2016 10:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Ve čtvrtek 18. srpna se v Ptýrově v rámci druhého dne osmého kola Českého skokového poháru jely čtyři soutěže. Amatéři skákali parkur s překážkami do 110 cm, vítězkou se stala Veronika Šteffenová na Kara 2. V otevřené soutěži na téže výšce zvítězila Viktorie Žižáková s Ramonou.

Kvalifikaci pro dílčí finále jeli také jezdci v rámci Czech Junior Cupu. Parkur byl postavený jako hendikep s překážkami do 115 respektive do 120 cm. První místo obsadila Valentýna Kuková na Shadow.

Ve dvouhvězdovém L vyhrál Miloslav Vítek s Flow. Vrcholem programu druhého dne byla stotřicítka s návazným rozeskakováním. Tu vyhrála Denisa Vegrichotová s Jettou před druhou Ivou Holíkovou na Con No Name Z a Terezou Mückovou na Control Me Karsit.

Posledním a hlavním dnem mítinku je sobota, která bude zakončena oblíbenou noční Velkou cenou. Předcházet kromě dílčích finále CJC a Amateur Tour bude od 18 hodin ukázka pony-games, po které od 18.30 bude následovat atraktivní štafetové skákání. Samotná Velká cena odstartuje v 21 hodin.


Startky a výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE