reklama 11B

Igor Šulek vítězem ČSP Velké ceny Opavy 2016

Další skvělý sportovní zážitek nabídlo 6. kolo Českého skokového poháru 2016 v Opavě Kateřinkách. V nedělní Velké ceně se schylovalo k velkému comebacku Jiřího Skřivana, který byl jedním ze tří jezdců, kteří překonali základní parkur bez chyby.
12.06.2016 17:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Tím prvním byl Marek Hentšel, který ve finálové části inkasoval s Censorem 1 trestný bod za čas, což pro něj v důsledku znamenalo 3. řádek výsledkové listiny
 
Jiří Skřivan sedlal Flying Star 1 a zopakoval bezchybný výkon. Po němstartoval pouze Igor Šulek v sedle Wavo Aramis. Ten taktéž dokončil bez penalizace a navíc v nejrychlejším čase, čímž Jiřímu Skřivanovi vzal možnost navýšit rekordní počet výher ve Velké ceně Opavy. Skřivan totiž v této soutěži, jejíž historie sahá do roku 1989, zvítězil již pětkrát. – Poprvé v roce 1990 s Frakem, poté v letech 1995 a 1996 s Vestou Litex a Labe Jeffem. Dvakrát se mu podařilo v opavské Grand Prix zvítězit s klisnou Kalisto v roce 2011 a 2012.
 
Vedení v seriálovém žebříčku si stále drží Marek Klus, který byl v Opavě šestý s Lordanou 1. Před ním skončili na páté příčce loňští vítězové Veronika Jelínková s Forever a na čtvrté pozici domácí Jiří Hruška s Concelem
 
Další podrobnosti přineseme v tiskové zprávě Českého skokového poháru! Záznam Velké ceny Opavy vysílá Česká televize ve středu od 12.55 hodin na programu ČT Sport.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE