reklama 11C

Šobichová ve čtvrtek na CSI Gent bezchybná

Česká parkurová jezdkyně Lada Šobichová se představuje s dvojicí koní na mezinárodních závodech CSI2* Gent. Během úvodních dvou dnů, čtvrtku a pátku 25. -26. února se jí nejvíce vydařil čtvrteční start s Lord d´Or, když dokončili bezchybně...
26.02.2016 22:55  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Lada Šobichová na závodech dva koně, Lord d´Or a L´amour. Nejlepší výkon zatím zajelaprvním zmíněným svěřencem, když ve čtvrteční podvečerní soutěži 140 centimetrů vysoké předvedli bezchybný výkon. Dosažený čas je nakonec zařadil na pěkné patnácté místo.

Ten den se dobře předvedla jezdkyně i s L´amour, když na parkuru 135 centimetrů vysokém inkasovaly pouze 4 trestné body za jedno shození. V silné konkurenci to však na dobré umístění nestačilo.

Přestože na pátečních výsledkových listinách figuruje Lada Šobichová s oběma svěřenci, a to v obou případech s výsledkem „nedokončil“, ani v jednom případě se na start skutečně nepostavila. „L'amour dostala infekci a horečku, takže jsem v pátek pochopitelně nenastoupila. Lord první den splnil kvalifikaci na Grand Prix, takže měl dnes volno,“ popsala jezdkyně. Můžeme se tak na ni těšit společně s Lordem d´Or v hlavní soutěži závodů. 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE