reklama 11B

Páteční Roosendaal přinesl Šobichové páté místo

Česká reprezentantka Lada Šobichová si v pátek 5. února na závodech v Roosendaalu vyjela další krásné umístění. Oproti čtvrtečním výsledkům si ještě polepšila a v malé túře při CSI2* vybojovala společně s L´Amour výbornou pátou pozici…
05.02.2016 18:11  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Během pátečního dne se představila Lada Šobichová pouzesedle L´Amour. Stejně jako předešlý den, i tentokrát se jezdkyně představila se svým svěřencemsoutěži malé túry při CSI2*. Po bezchybném parkuru na výšce 135 centimetrů se česká dvojice kvalifikovala do rozeskakování.

Tam se nakonec probojovala patnáctka startujících. Česká dvojice předvedla i napodruhé během pátečního dne čistou jízdu, kterou si nakonec vysloužila výbornou pátou příčku. Lada Šobichová předvádí na závodech výborné výkony, neboť za sebou již čtvrtý parkur a ve všech případech dokončila bez trestných bodů.

„S L´Amour startuji ještě zítra opětsoutěži 135 centimetrů vysoké. Lord se sice kvalifikoval do Grand Prix, byl ale teď na odpočinku, takže ho pošetřím a startovatnímtéto soutěži nebudu,“ popsala jezdkyně.  Právě sobotními soutěžemi končí tyto mezinárodní skokové závody.

Na kompletní výsledky se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE