reklama 11C

Snadné webové adresy na disciplíny a komise ČJF

Již déle jak měsíc funguje v „ostrém“ provozu nový web České jezdecké federace, jehož součástí jsou nově i sekce jednotlivých disciplín a oblastí s vlastními rubrikami. Ty by postupně měly zcela nahradit samostatné weby fungující na různých adresách.
02.01.2015 07:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Uvedená skutečnost několik podstatných výhod. Všechny aktuality publikované v jakékoliv sekci z disciplín či z oblastí se zobrazují též na hlavní stránce www.cjf.cz. Všechny stránky mají jednotný styl, a tak by se v nich měli návštěvnici o to snadněji orientovat. Pro správce stránek i samotnou ČJF to pak praktické výhody v tom, že již není potřeba podstatné informace publikovat vícenásobně na několika webech, čímž se zcela zbytečně zatěžovali pověření pracovníci, ale stačí je umístit tam, kam tematicky patří, resp. do hlavních článků centrální části webu ČJF. Do budoucna také již nebude potřeba hradit 20 samostatných internetových domén, resp. 20 samostatných hostingů, kde jsou stránky oblastí a disciplín umístěny.
 
Nový web ČJF i přesto, že je nyní sjednocen se všemi disciplínami a oblastmi pod jednu hlavní doménu, nabízí snadno zapamatovatelné internetové adresy, které se dají logicky odvodit. Jejich souhrnný seznam uvádíme níže...
 

DISCIPLÍNY

 

OBLASTI:

www.cjf.cz/praha, příp. lze zadat i www.cjf.cz/prazska
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }