reklama 11B

Akční ubytování pro hosty Jezdeckého galavečera

Pořadatelé Jezdeckého galavečera v Národním domě na Vinohradech připravili pro mimopražské návštěvníky mimořádnou akční nabídku ubytování v hotelu Tosca, který je od dějiště akce vzdálený jen 150 metrů. Pokoj pro dva se snídaní stojí jen 1000 Kč!
19.12.2014 18:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Rodinný Hotel Tosca na královských Vinohradech patří do skupiny EA Hotels a je kategorie tří hvězd. Nachází se v Blanické ulici 718/10, což je z Náměstí Míru doslova za rohem. V hotelu se tak před slavnostním galavečerem můžete v klidu ubytovat a poté již jen přejít doslova pár kroků do sousedícího Národního domu. Večer pak nemusíte shánět TAXI a nikam dojíždět, ale v klidu si užít tuto nevšední společenskou událost až do konce!
 
Za ubytování na 1 noc ve dvoulůžkovém pokoji od 24. do 25. ledna 2015 se snídaní zaplatíte za dvě osoby akční cenu 1000 ! Standardní cena se přitom blíží k téměř dvojnásobné hodnotě! Pro uplatnění slevy je třeba rezervaci provést přímo na recepci hotelu, a to buď prostřednictvím e-mailu: tosca@eahotels.cz, nebo přes telefon +420 221 506 111. Heslo pro uplatnění slevy je: „JEZDECKÝ GALAVEČER“
 
Vzhledem k omezené kapacitě (30 dvoulůžkových pokojů a 1 třílůžkový pokoj) je vhodné provést závaznou rezervaci co nejdříve!
 
Více informací o hotelu najdete na www.hoteltosca.cz. Podrobnosti o programu Jezdeckého galavečera jsou na www.jezdeckygalavecer.cz.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE