reklama 11C

Na galavečer s líčením a účesem od Horse & Glamour

Pro blížící se Jezdecký galavečer v ND na Vinohradech spojený s vyhlašování výročních cen České jezdecké federace a udílením titulů Jezdec a Kůň roku 2014, který proběhne 24. 1., přichází Horse and Glamour s jedinečnou nabídkou 50% slev na služby!
09.12.2014 13:04  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C


www.horseandglamour.com

Horse and Glamour nabízí pro Jezdecký galavečer možnost vypůjčení krásných večerních šatů od společnosti Samsara, a to s 50 % slevou! Dále nabízí 50 % slevu na profesionální make-up a účes, který vytvoří přímo v prostorách make-up studia v Národním domě na Vinohradech v den konání galavečera.  

Případné dotazy a objednávky těchto služeb je možné zasílat na e-mail: info@horseandglamour.com

Zapojením do naší SMS soutěže můžete toto všechno získat dokonce ZDARMA jako hlavní cenu v naší SMS soutěži! Stačí odeslat odpověď na jednoduchou otázku, a pokud budete mít štěstí a Vaše SMS dorazí jako 1000. správná odpověď poslaná od zahájení soutěže, získáte kromě zapůjčení šatů a profesionálního make-up a účesu pro sebe i Vaší kamarádku, také 2 VIP vstupenky na Jezdecký galavečer včetně rautu. Podrobnosti k soutěži naleznete na adrese www.jezdeckygalavecer.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE