reklama 11A

Skvělé sobotní výkony českých skokanů v Cervii

ikonka

Další úspěšný den mají za sebou čeští jezdci, kteří se účastní ve dnech 22. – 25. března mezinárodních závodů v italské Cervii. Během prvního víkendového dne nasbírali řadu předních příček včetně té nejvyšší. Další informace najdete v článku…
24.03.2018 21:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
České barvy se ukazují ve velmi dobrém světle během mezinárodních závodů CSI v italské Cervii. Během sobotního programu nasbírali naši jezdci několik předních příček. Dařilo se Sáře Vingrálkové, které v sedle Chieana vyhrála v rozeskakování soutěž s překážkami do 135 cm. Do rozeskakování postoupila také Sofie Najmanová na Casanovovi S a nakonec skončila dvanáctá.
 
Ta se blýskla v dvoufázovém skákání do 130 cm druhým místem. Sedlala v něm Fhorlu. Nejvyšší soutěží dne byla stočtyřicítka, v které si dojel Ondřej Zvára (Chaccolan) po čistém výkonu pro šesté místo. Nechybovala ani Sára Vingrálková s Celanou Z a brala osmou příčku.
 
Kamilovi Papouškovi se dařilo v soutěžích pro mladé koně. S šestiletým Mister Star VD Zandhoeve zvítězil a s Great Feeling skončil čtvrtý. Aleš Opatrný nechyboval s Aretem v soutěži pro sedmileté a obsadil šesté místo.
 

Výsledky z CSI Cervia najdete ZDE




Štítky: CSIskokyCervia
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE