reklama 11C

Skokové soutěže na MČR pony po dvou kolech

Účastníci letošního skokového mistrovství České republiky na pony se představili během soboty 29. srpna ve Zduchovicích při druhém kole. Nejlepší styloví jezdci z pátku potvrdili své průběžné vedení, ve starší kategorii jsou nyní tři bezchybní…
29.08.2015 21:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tereza Svobodová udržela po sobotě vedení. Foto archiv Kateřiny Návojové

Nejlépe hodnocenáprvním kole Aneta Janovskáponíkem Del Dafrey dokončila druhé kolo mistrovské soutěže pro jezdce 8-12 let na pony do 135 centimetrů bezchybně a do neděle tak vstupujeprvní příčky. Stejně tak bez dalšího trestného bodu navíc se do neděle dostaly Lucie BoháčkováCipískem 5 a Eliška HasnédlováKewinem 1.  Elitní trio po prvním dnu se tak nezměnilo. Ve stejně staré kategorii jezdců sedlající pony B je na čele Tereza SvobodováBeuaty 3. Na druhou příčku se vyhoupla Adéla OpatrnýDiamantem 4 a Anna Helebrantová s Olympia Beny.

Po druhém kole jezdců 13-16 let zůstalo třem jezdkyním na kontě nula trestných bodů. Jsou jimi Sofie Najmanová s Nightbeauty T, Veronika Krejčová a Bonita 6 a také Nina Hartzová s Vanesou 8. Jeden bod za čas má z druhého kola na kontě Karolína Gálová a Chock. Dalších šest jezdců pak má připsané 4 trestné body. V neděli však na tyto účastníky čeká parkur STPB. 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou ZDE, zprávy naleznete také na Pony webu TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE