reklama 11B

Mladší drezurní pony jezdci na MČR dobojovali

Již známe dva mistry České republiky v kategorii dětí 8-12 let na pony v disciplíně drezura. Sobotní dopoledne 29. srpna totiž patřilo ve Zduchovicím druhým kolům mistrovské soutěže. Pro jezdce ve věku 8-12 let to bylo zároveň kolo konečné…
29.08.2015 18:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D


Ilustrační foto Kateřina Návojová

Mezi jezdci 8-12 let na pony do 135 centimetrů se stejně jako při prvním kole nejlépe představila Jana Táboříková a Toby 2. Tentokrát získali 66,315 % a díky dvěma nejvýše hodnoceným výkonům si během nedělního ceremoniálu dojdou pro zlato. Další dvě medailové příčky patří mělnickým jezdkyním.   Eliška Hasnédlová zajela se Zeklanem dvě podobně hodnocené úlohy a končícelkovým ziskem 65,877 %. Pro bronz si přijde za své výkony loňská mistryně Karolína Wiesnerová a Dráček. Ti dosáhli na celkové hodnocení 65,263 %.

Větší napětí proběhlo mezi stejně starými jezdci na pony B, kde umístění během prvního a druhého kola nebyla na prvních třech místech totožná. I přes dílčí třetí místo ze sobotního dne se z celkového vítězství raduje Anna Helebrantová a Mateo di Belle. Celkem získali 66,184 %. Pro druhou příčku si dojela Eliška Skřivanová a Monty 14, kteří zajeli nejlepší jízdu druhého kola za více jak 67 %. Celkem si z obou kol odnesli 65,921 %. Pro bronz si po dvou kolech dojde zaslouženě Julie Sekaninová a Don Johnson s výsledkem 65,526 %.

Starší jezdci ve věku 13-16 let se utkají ještě při nedělním třetím kole, které se jede jako Freestyle. Zatím si nejlépe vede Alexandra Hanáčková a Grenadier, kteří zajeli v obou případech nejlépe hodnocené úlohy. Druhá je prozatím Zuzana Baloušková a Liptom Samba před třetí Sárou Vingrálkovou s Emilem-R.

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou ZDE, zprávy naleznete také na Pony webu TADY.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE