reklama 11D

Skoková Grand Prix Jana Kutěje Olomouc 2018 ŽIVĚ

ikonka

Internetová televize EquiTV připravila ve spolupráci s Equine Sport Centrem Olomouc živý on-line přenos z nedělního programu skokových závodů Grand Prix Jana Kutěje 2018, které se konají od 12. do 14. října. Sledovat můžete vrcholy všech soutěží GP…
14.10.2018 08:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Hlavní soutěž je rozdělena do tří kategorií, v nichž parkurové překážky měří od 120, 130, resp. 140 centimetrů. První kola se jedou v sobotu a o vítězích bude definitivně rozhodnuto v průběhu neděle. 
 
Z druhého kola postupuje vždy 10 dvojic do finále, a to dle trestných bodů a času v základním kole. Hlavní rozhodčí může upravit startovní pořadí ve finále tak, aby jezdci startující na dvou koních měli dostatek času na přípravu druhého koně. V druhém kole může kůň startovat pouze v jedné kategorii.
 
Nedělní internetové vysílání začíná krátce před 9. hodinou dopolední a pokračuje až do úplného konce sportovního programu.
 
Živé vysílání je realizováno v režimu „low cost“ po celý den v rámci standardního internetového připojení poskytovaného provozovatelem areálu. EquiTV proto nezodpovídá za případné výpadky internetového připojení. Na web bude event. zpětně umístěn nezkrácený video záznam.
 

ON-LINE PŘENOS najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE