reklama 11C

Sigismondi po druhém kole ve vedení na MČR v Brně

V pátek 14. července zahájili na MČR v Brně paradrezurní jezdci první kola svých soutěží. Některé kategorie mají za sebou již kola druhá. To se týká i Velké rundy seniorů, kde si vedení drží Fabrizio Sigismondi v sedle Trevise Jospo…
14.07.2017 20:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Fabrizio Sigismondi a Trevis Jospo se drží ve vedení Velké rundy seniorů, foto: Stanislav Pitela

Zatímco paradrezurní jezdci odzávodili svá první kola, senioři i junioři mají za sebou již kola druhá. První kolo dnes dokončila také družstva.

Po druhém kole vede ve Velké rundě seniorů Fabrizio Sigismondi v sedle Trevise Jospo, který si tak drží první příčku ze čtvrtečního zahajovacího kola. Po obou kolech je hodnocen 66.111 %.

Bez změny na vedoucí pozici jsou i další kategorie po druhých kolech. V Malé rundě seniorů se z prvního místa raduje Tereza Hábová spolu s Djazzem F s hodnocením 69.293 %.

Soutěž mladších juniorů prozatím patří Evě Vavříkové, která zde sedlá Belle-Ennie za 71.647 %. Mezi staršími juniory si drží zlatou příčku Aneta Havlíčková, která obdržela po dvou kolech hodnocení 67.129 %.

První kolo dnes dokončili všichni tři jezdci z jednotlivých družstev. Nejlépe se daří týmu středočeské oblasti, který reprezentuje Hana Vašáryová, Markéta Brychtová a Aneta Kolblová.

Zahajovací kolo mají za sebou i paradrezurní jezdci. Kategorii Para 1 ovládla Anastasja Vištalová spolu s Dominique 1 s hodnocením 69.524 %. Další jezdci startovali v soutěži Para 2, kde se nejvíce dařilo Zuzaně Fialové v sedle koně Larimo. Tato dvojice byla ohodnocena 65.659 %. Poslední paradrezurní kategorií je Para nezařazených. Ta po prvním kole patří Tereze Dubcové a koni Finn 2 za 62.272 %.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE