reklama 11A

Na Panské líše v Brně odstartovalo drezurní MČR

Ve čtvrtek 13. července odstartovalo na Panské líše v Brně prvními koly mistrovství České republiky v drezuře. Kromě paradrezury přišly na řadu všechny vypsané kategorie. Kdo si vybudoval nejlepší pozici, se dočtete v článku níže…
13.07.2017 19:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Fabrizio Sigismondi s Trevisem Jospo vyhrál první kolo MČR seniorů ve velké rundě. Foto: archiv Jezdci.cz
 
První kola mají za sebou účastníci mistrovství ČR v drezuře. Děti čekala ve čtvrtek 13. července úloha DU-B, v níž získala nejlepší hodnocení 68,666 % Eliška Skřivanová s Velvetem. Mezi mladšími juniory se v úloze JU ujala vedení Eva Vavříková s Belle Ennie, která dostala známku 71,353 %. 
 
V soutěži starších juniorů, kteří jeli úlohu JD, vyhrála v prvním kole Aneta Havlíčková s Fieneke (66,810 %). Na mladé jezdce, kteří se na MČR sešli jen čtyři, čekala soutěž YU a vyhrála jí Anežka Zajícová s koněm Stasia EG. Dvojice dostala hodnocení 65,416 %.
 
V nově rozdělené seniorské kategorii se vedení v malé rundě ujala Tereza Hábová s Djazzem F (70,789 %), která se stejně jako dalších jedenáct účastníků musela popasovat s úlohou SG. Velká runda začala soutěží IM-2, v níž si nejlépe vedl Fabrizio Sigismondi s Trevisem. Rozhodčí mu dali 66,421 %.
 
Startky a výsledky postupně aktualizujeme v záznamu závodů – viz. odkaz níže



Štítky: MČRdrezuraBrno
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE