reklama 11B

Šesté místo Aleny Gasperl při Grand Prix v Linzi

ikonka

Čeští jezdci zakončili CSI Linz hned několika úspěchy, které si připsali v neděli 22. dubna. V Grand Prix se pod českou vlajkou nejvíce dařilo Aleně Gasperl, která na překážkách vysokých 145 cm zaznamenala jediný trestný bod a obsadila 6. příčku…
22.04.2018 18:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do nedělní Grand Prix v Linzi nastoupilo více jak padesát dvojic a nechyběly ani ty v barvách České republiky. Nejvíce se na náročném parkuru vysokém 145 cm v rámci CSI2* dařilo z českých dvojic Aleně Gasperl, které zabránil v postupu do rozeskakování jediný trestný bod. I tak si ale naše dvojice dojela pro 6. příčku výsledkové listiny.

Juniorskou Grand Prix na překážkách vysokých 135/140 cm absolvovala jako jediná z české ekipy Sofie Najmanová. České reprezentantce se dařilo opět v sedle Pass Away, když si dojela pro skvělou stříbrnou příčku.

Se sedmého místa se pak radoval Kamil Papoušek, a to v Silver Tour rovněž při CSI2*, kde sedlal Agatu Van Grasshopper. Dvě příčky v elitní desítce obsadily české jezdkyně v Big Tour v rámci CSI1*. Sedmá příčka zde patřila Kláře Dostálové spolu s Manou a o dvě příčky níže se pak postavila Alena Gasperl v sedle koně Cassius Clay 29.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE