reklama 11A

Čtvrtá příčka Zváry v Gold Tour při CSI Linz

ikonka

O závěr sobotního závodního dne se v rakouském Linzi 21. dubna postarala soutěž Gold Tour. V ní poměrně dlouhou dobu vedl český jezdec Ondřej Zvára, nakonec se musel spokojit se čtvrtou pozicí. Vítězství si v jiné soutěži připsal opět Kamil Papoušek…
21.04.2018 20:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český jezdec Ondřej Zvára sedlal v závěrečné soutěži Gold Tour na parkuru 145 centimetrů vysokém koně Chaccolan. Tuto nejtěžší sobotní soutěž na čas dokončil nejen bezchybně, ale také ve velmi dobrém čase 71,50 vteřiny.

Dlouhou dobu tento výsledek stačil na průběžné vedení, bohužel v závěru soutěže ho nakonec předjeli tři jezdci. Česká dvojice si tak nakonec dojela pro pěkné čtvrté místo. Nikdo další z české ekipy již tuto soutěž bez trestných bodů nedokončil.

Kamil Papoušek zcela ovládl soutěž při CSIYH1*, která byla vypsána pro koně ve věku šesti a sedmi let. Na parkuru 125/135 centimetrů vysoké dokázal poměrně netradičně zvítězit. Na parkuru totiž sedlal své dva koně Mister Star vd Zandhoeve a Loki. S oběma dokončil nejen bezchybně, ale v naprosto shodném čase. Jezdec tak získal dvě první pozice. Navíc tak zajistil podruhé během sobotního dne hraní české hymny. První vítězství si v sobotu totiž na konto připsala Sofie Najmanová v juniorské túře.

Třetí místo v soutěži pro mladé koně ve věku pěti let přidala po bezchybném projevu na parkuru Miroslava Šťovíčková a Nadal van het Netehof. Jednalo se o parkur 115 centimetrů vysoký.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE