reklama 11D

Série Global Champions se přesouvá do Evropy

ikonka

Seriál parkurových závodů CSI5* Global Champions se po třech mimoevropských kolech přesouvá na „Starý kontinent“. Ve dnech 4. – 6. května se představí nejlepší dvojice světa v Madridu. Nebude chybět lídr bodování Scott Brash…
30.04.2018 16:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Foto: GCT / Stefano Grasso
 
První kolo v Evropě a celkově čtvrté kolo letošní série Global Champions hostí Madrid. Do hlavního města Španělska zavítají tradičně největší hvězdy světového parkuru. Vedoucím jezdcem bodování je Brit Scott Brash s 99 body. Za ním jsou na druhé příčce Edwina Tops-Alexander (AUS) a Daniel Deusser (GER) se ztrátou 27 bodů. Všechna tato esa nebudou ve Španělsku chybět.
 
Tři jezdci si už letos zajistili vstupenku do Super Grand Prix, která se odehraje v prosinci v Praze. Brash, jenž vyhrál Grand Prix v Mexiku, Tops-Alexander, která zvítězila v Miami a Belgičan Gregory Wathelet, první v Grand Prix Šanghaje. Všichni ale budou čelit silné konkurenci.
 
Fanoušci uvidí na kolbišti hvězdy, jakou jsou Marcus Ehning (GER), Maikel van der Vleuten (NED), Gerco Schroder (NED) a domácí superstar Eduardo Alvarez Aznar (ESP). O body pojede také Ludger Beerbaum (GER), Eric Lamaze (CAN), John Whitaker (GBR), Simon Delestre (FRA), Lorenzo de Luca (ITA), Bertram Allen (IRL), Ben Maher (GBR), Nicola Philippaerts (BEL), Philipp Weishaupt (GER), Daniel Deusser (GER), Sergio Alvarez Moya (ESP), Michael Whitaker (GBR), Laura Kraut (USA), Pieter Devos (BEL) a Cian O’Connor (IRL).
 
Závodit se začíná ve čtvrtek 4. května. První ostrou zkouškou bude zahajovací kolo týmové soutěže, druhé kolo se odehraje v sobotu stejně jako Grand Prix.
 

Podrobnosti o GC v Madridu najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE