reklama 11C

Sobotní CSI5* ve Veroně pro Leprevost a Gaudiana

Sobotní den 7. listopadu přinesl na CSI5*-W ve Veroně dvě soutěže konající se výškách 155 centimetrů. Soutěži s rozeskakováním dominovala Penelope Leprevost, v druhé hodnocené na čas zvítězil s přehledem domácí jezdec Emanuele Gaudiano…
07.11.2015 23:28  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

O radost domácího publika se postaral Emanuele Gaudiani, který zvítězilzávěrečné sobotní soutěži na parkuru 150/155 centimetrů vysokém. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas, kde se chyby přepočítávaly na trestné vteřiny. Italský jezdec dokončilnáskokem více jak dvě vteřiny na tradičně rychlého Bertrama Allenakoněm Belmonde. Elitní trio uzavřel Wilm Vermeir a Gentiane de la Pomme. Itálietéto soutěži však slavila úspěch nejen díky vítězství Emanuele Gaudiana, do elitní desítky se dostali další tři italští zástupci.

Druhá soutěž 155 centimetrů vysoká se jela s rozeskakováním a skvělou formu v poslední době zde potvrdila Penelope Leprevost. V rozeskakování porazila dalších sedm soupeřů a dojela si pro první místo s Nice Stephanie. O dvě setiny sekundy pokořila vítězný čas Edwina Tops-Alexander, s koněm Questina však jednou chybovala. To ji odsunulo na šesté místo. Pro druhou příčku si dojela páteční vítězka nejvyšší soutěže Jessica Springsteen a Davendy S. Nejlepší trojici doplnil Gerco Schröder a Glock´s Zaranza. Čtvrtý dokončil pozdější vítěz závěrečné soutěže Emanuel Gaudiano, tentokrát s koněm Farao Of Heritage.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE