reklama 11B

Robert Pokorný startoval na CIC Luhmühlen

Na závody ve všestrannosti se do německého Luhmühlenu vydal český jezdec Robert Pokorný. Jednalo se o pouze jednodenní závody a pro velký zájem byly rozděleny do dvou sekcí. Český jezdec startoval při CIC2* v druhé sekci během středy 29. března…
30.03.2017 09:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Lepší místo získal Robert Pokorný s Boline. Tato česká dvojice byla po drezuře dokonce na pěkném desátém místě, když si připsala pouze 46,70 trestných bodů. V parkuru se jim však tolik nedařilo a zapsali 13 trestných bodů, a to po dvou chybách na překážkách a 5 trestných bodech za čas. Kros dokázali dokončit bez zastavení, ale v pomalejším čase. Za to obdrželi další penalizaci.

V součtu si na konto připsali 86,10 trestných bodů a skončili na 23. pozici ve výsledkové listině. S druhým koněm Graf Reinette skončil český jezdec podobně, a to o tři příčky. Průběh soutěže však měli jiný a naopak se po drezuře, kdy jim patřilo 33. místo, posunuli výše. Na parkuru si však připsali také dvě chyby a dalších 6 bodů za čas. Kros dokončili opět bezchybně, ale stejně jako s Boline, i tentokrát se Robert Pokorný dostal do cíle po čase. V součtu pak získal s Gran Reinette 98,20 trestných bodů.

Soutěž dokončilo v tomto oddělení 35 jezdců z původních 44 dvojic.

Výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE