reklama 11B

Refková ovládla páteční eSko na ČSP Němčice

V kvalitní konkurenci mnoha dvojic, které se podívají i na start Velké ceny, si v soutěži S** nejlépe vedla Michaela Refková s koněm Grace Frederika. V pátek 20. května se tak stala vítězkou nejvyšší soutěže při Českém skokovém poháru v Němčicích….
20.05.2016 20:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

závěrečné soutěži druhého závodního dne se sešla kvalitní konkurence, když nechyběl nejen Aleš Opatrný, ale především také aktuálně vedoucí muž žebříčku Marek Klus. Ten všakkoněm Crado von Wichenstein na lepší jak druhé místo nedosáhl. Na parkuru 130 centimetrů vysokém, který se jelnásledným rozeskakováním, ho totiž o 0,44 vteřiny porazila Michaela Refková a Grace Frederica. Elitní trio pak uzavřela další dvojice, která plánuje nedělní start ve Velké ceně, Jaroslav Jindra a Qentino Donth-M. Ti však na druhé místo ztratili téměř jednu vteřinu.

Během pátku se uskutečnila také první uzavřená soutěž pro juniory. Soutěž zcela ovládly zástupkyně JK Mělník, když na první tři příčky nikoho dalšího nepustily. Přitom právěelitní trojici byly rozdílydosaženém čase minimální. První skončila Markéta Miková a Papaya 1 před Denisou VegrichtovouJettou. Třetí pak dokončila opět Markéta Miková, tentokrátkoněm Chilli Rouge. Čtvrtá příčka připadla Petru Dajbychovi se Zadeleen A.B., na třetí místo však ztratil více jak 2,5 vteřiny.

rámci otevřené soutěže ZL sbírali amatérští jezdci opět body do žebříčku. V něm si první pozici udržela Martina Svobodová a Casey před Petrou MlčochovouIdealem a Terezou Šrámkovoukoněm Caipirinha. V tomto případě se na startu sešlo více jak 25 amatérů, a o nedělní finále se bude ještě bojovat. Poslední šancí je pro jezdce sobotní soutěž.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže, či na webu pořadatele ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE