reklama 11B

Čtvrteční program zahájil ČSP Němčice

Další kolo Českého skokového poháru se od čtvrtka 19. května koná v Němčicích, a to jako Velká cena Kolína. Během úvodního dne byly na programu čtyři soutěže, včetně kvalifikace do Amateur Tour. V nejvyšší soutěži L* zvítězil Lukáš Sojka…
19.05.2016 22:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

O závěr prvního závodního dne čtyřdenních závodů se postarala soutěž L*, jedoucí se na čas. Jako jediný pokořil hranici 50 vteřin Lukáš Sojka a s koněm Diva-V zaslouženě zvítězil. Se ztrátou více jak vteřinu si pro druhou příčku dojel Martin Šoupal a Celine 1. Elitní trio pak uzavřela Karolína Schejbalová a Stoneman.

V rámci soutěže ZL se bojovalo také o body do Amateur Tour. Mezi těmito jezdci si po prvním dnu připsala nejvíce bodů Martina Svobodová a Casey. Druhé místo si zajistila Dana Beranová díky pěknému parkuru s Unilordem a průběžně třetí je po čtvrtku Tereza Šrámková, která sedlala koně Caipirinha. Pro jezdce jsou během Velké ceny Kolína připraveny tři kvalifikační soutěže.

Jednalo se však o otevřenou soutěž, v níž nenašla suverénně přemožitele Michaela Králová a Liberty 2. Jezdkyně získala náskok téměř tří vteřin na třetí Veroniku Klímovou a La V Grand. Třetí příčku pak získala Lucie Příhodová a Exotika.

Kompletní výsledky z prvního závodního dne naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Dále jsou k naleznutí i na webu pořadatele ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE