reklama 11D

Radek Nesvačil na Světovém poháru v Lähdenu

Český reprezentant Radek Nesvačil se se svým čtyřspřežím představil ve dnech 19. – 21. června v německém Lähdenu, kde se konaly soutěže CAI3* a zároveň šlo i o kvalifikaci do Světového poháru. To se promítlo také v kvalitním startovním poli…
23.06.2015 06:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Radek Nesvačil se představilsoutěži čtyřspřeží, do níž nastoupilo celkem 26 startujících. Se svou čtyřkou se umístil na konečném šestnáctém místě se ziskem 244,29 trestných bodů. Český reprezentant podával celkem vyrovnané výkony, nejlépe se mu vydařila závěrečná nedělní disciplína parkur. Ten zajel dvanáctý nejlepší a posunul se díky němu o dvě pozice výšecelkovém hodnocení.

soutěži si celkemjistotou dojel pro první příčku Boyd Exell reprezentující Austrálii, tedy vítěz mnoha soutěží Světového poháru a také aktuálně vedoucí jezdec žebříčku. Na jeho kontě bylo 171,25 trestných bodů, což znamenalo devatenáctibodový náskok na druhé místo. Boyd Exell předvedl nejlepší drezuru i maraton, lehce ztratil pouzezávěrečném parkuru, kde dokončil jako třetí nejlepší. O celkové výhře však nebylo pochyb.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE