reklama 11A

Pro pony jezdce je připraven seriál všestrannosti

ikonka

Stejně jako v předešlých letech, i během sezony 2018 se mohou jezdci na pony těšit na seriálovou soutěž ve všestrannosti. Národní pohár ČJF dětí a mládeže 2018 všestrannost pony se letos uskuteční po páté a přinese celkem devět kol….
20.02.2018 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tento seriál ve všestrannosti se pojede vždy na stupni obtížnosti ZL pro pony. Otevřen je všem jezdcům, kteří startují v soutěžích pony maximálně druhým rokem, a to ve věku 10 – 16 let. Jezdec zároveň v přihlášce na jednotlivá předkola musí uvést, že se účastní tohoto seriálu.

Během roku proběhne celkem devět kol. Zahajovat se bude na konci dubna v Pardubicích (20. – 22. 4.), poté budou následovat ve stejném termínu závody v Těšánkách a na Dvorečku (5. – 6. 5.). V květnu se pak pojede také v Borové (19. – 20.5.).

Při pátém kole, tedy přesně v polovině, se jezdci představí v Lošticích (16. - 17. 6.). Na přelomu června a července bude následovat závodní dění ve Vrchovanech. Závěrečná trojice závodů se pak uskuteční v Humpolci (4. – 5. 8.), na Panské líše (1. – 2. 9.) a v Přeštěnicích (15. – 16. 9.).

Jezdci budou sbírat do žebříčku body z jednotlivých kol. Od původní hodnoty 150 bodů se za každý start odečte počet získaných trestných bodů a následně se tento výsledek ještě vydělí deseti. Jezdci, kteří obdrží nad 150 trestných bodů nebo soutěž nedokončí, si na konto připíší nula trestných bodů.

O vítězi pak rozhodne pět nejlepších výsledků, na které dosáhl během sezony.

Další podrobnosti o seriálu se můžete dočíst ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE