reklama 11A

Při sobotním CSI Pezinok úspěšný Brenner

V Pezinku pokračoval závodní program při mezinárodních skokových závodech CSI2*-W sobotou 10. září. Nejvyšší soutěží byl parkur při Big Tour, kde se nejlépe představil Andreas Brenner. Jezdec neobvyklým způsobem získal dvakrát první místo…
10.09.2016 22:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Andreas Brenner podal dva nejlepší výkonyrámci sobotní Big Tour, která se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém. Ten byl hodnocen na čas a bez penalizace dokončilo soutěž celkem třináct koní. Andreas Brenner předvedl nejen nejrychlejší výkon, kdy jako jediný pokořil hranici 70 vteřin – v sedle svých koní se mu podařilo dosáhnout na neobvyklý výsledek. Dokončil totižnaprosto totožném čase a získal tak první místokoněm Cronos 17 i Trebox Acorada.

Nejlepším slovenským jezdcem byl na čtvrté pozici Raodvan Šillo a Durant W. Ti nechybovali stejně jako další slovenská dvojice Jana Sláviková a Corleone.

Na závodech nechybí ani české dvojice. Nejlépe si vedl Přemysl Adam s koněm Cachas, když na překážkách nechyboval, nestihl pouze stanovený čas. Za něj byl penalizován jedním trestným bodem. Tento výkon stačil na 15. pozici. Dobrý výkon podal i Jaroslav Jindra a Qentino Donth-M. Ti dokončili se 4 trestnými body.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE